Sådan Laver du Let Din Egen Mandehule!

Hjemmet er måske mandens slot, men vi ved alle sammen godt, at det eneste sted han reelt er konge, er i sin egen lille mandehule.

En undersøgelse der blev kørt for nyligt viste, at op mod 40% de danske mænd har noget, i deres hjem, de selv vil kalde for en ?mandehule?. Det er et sted, hvor de har alle deres dyrebare mandlige ejendele. Der er yderligere 13 procent, der er i planlægningsfasen på at sætte deres egen mandehule op i hjemmet. Den ultimative mandehule er et sted, hvor mænd kan læne sig tilbage og bare være mænd, omgivet af deres yndlingsting og de nyeste elektroniske gadgets, alt imens der drikkes øl og ses fodbold på fjernsynet. Hvad kunne være bedre?

Mandehuler er et stadigt voksende fænomen, og når det gøres rigtigt, er det overraskende, at de mænd nogensinde kommer ud for at se dagens lys. Jeg formoder, at behovet for mere mad, end mandehulen kan rumme i sit minikøleskab, kan have noget det at gøre med det.

Så hvor placerer man sådan en mandehule? Undersøgelsen viser, at 35% bruger en kælder, 25% bruger deres garage, mens godt og vel 20% benytter deres hjemmekontor, som det sted, de trækker sig tilbage til. Men hvad så, når man ved, hvor man vil placere mandehulen? Hvad skal der fyldes ind i den?

De mest populære ting, gutter sætter ind i deres huler er:

Kæmpe fjernsyn ? så stort som muligt (76%)

En mega komfortabel sofa ? man skal kunne sidde i samme stilling i timevis! (69%)

Stereoanlæg ? der skal kunne skrues helt op for musikken og filmene (68%)

Køleskab ? jo flere forsyninger, jo længere kan man blive dernede (67%)

DVD-afspiller – tænk Megan Fox (67%)

Computer – selvfølgelig (65%)

Dart ? måske med chefens hoved klistret på dartskiven! (33%)

Poker udstyr ? yes! (19%)

Den ovenstående liste er selvfølgelig bare til inspiration. Alle mænd er forskellige, og de ting du skal have i din egen mandehule, kommer fuldstændig an på dit eget temperament og din stil. Hvis du er vild med Bordfodbold, så er det da det du skal have i hulen. Budgettet har selvfølgelig også en vis betydning, og undersøgelsen viste, at folk have brugt op imod 20.000 kr på deres mandehule. Det behøver dog ikke være dyrt, hvis man er villig til at lægge noget tid og kræfter i det. For at holde budgettet nede, kan du tage i genbrugsbutikken efter møbler, og få gutterne til at hjælpe med at bygge og male hulen, mod til gengæld at få pizza og øl. Det er også en fantastisk måde at indvie hulen på.

Den måske bedste nyhed fra undersøgelsen er, at to tredjedele af de adspurgte sagde, at deres partner ikke gav dem nogen problemer, når de fortalte om deres planer med at sætte en mandehule på i hjemmet. Med den slags accept, og den belønning, der venter på dig i slutningen af det hele, så er det bare med at komme i gang, med at sætte en mandehule op!